Vad är det ABV?

Du har säkert hört ordet förut förångning av torkade örter. Detta är inget konstigt, eftersom detta är ett allt populärare sätt att ta cannabinoider eller använda CBD-örter. Torkad ört med en liten mängd THC (i Polen träder standarden på 2022 % THC i kraft i slutet av april 0.3) är inte berusande och, ännu viktigare, är lagligt i Polen. Frågan uppstår om resterna efter att ha förångat sådan torkad ört eller till exempel torkad medicinsk marijuana, är lämpliga till något? Kan de fortfarande användas? Vad är det ABV?

ABV - Redan blivit vaped – att översätta från engelska "har redan förångats" – betyder den ört som redan har använts en gång i indunstningsprocessen. Hampan vi redan har förångat kännetecknas av en mörkbrun färg och en specifik, sammandragande lukt som inte liknar lukten av färska, torkade knoppar. Torka som utsätts för dekarboxyleringsprocessen ser likadan ut.

Är traditionell rökning mindre effektiv än vaping?

Regelbunden rökning av marijuana, t ex i form av en joint, gör att den höga temperaturen förstör de flesta av cannabinoiderna. Vissa tror felaktigt att genom att röka på detta sätt tar vi alla föreningar som finns i örten. Detta är inte sant eftersom på grund av fogens höga förbränningstemperatur kan vi absorbera cirka 20 % av cannabinoiderna i det torkade materialet. Resten är förlorat för alltid. När vi bestämmer oss för att förånga örten kommer vi inte bara att kunna absorbera från 50 % till till och med 80 % av alla cannabinoider (beroende på vilken förångare som används), utan vi ger oss också möjligheten att använda den igen. I sådan förångad torka, beroende på vilken temperatur som används och förångarmodellen, det kan till och med finnas flera dussin procent cannabinoider.

CBD hampa torka set

Grön Djinn hampa torkar

Så om du tillhör den sk ekonomiska människor och du gillar inte avfall, du behöver inte slänga din förångade ört! I det här inlägget kommer vi att berätta hur du använder resterna av förångning. Med hänsyn till det faktum att förångning (förångning) inte är förbränning, kan vi säga att ABV det är helt enkelt övertorkad marijuana som har blivit brun på grund av avdunstning, men som ändå lämpar sig för vidare bearbetning.

Är det torkat? ABV innehåller den THC?

Som vi skrev ovan, antalet återstående w ABV cannabinoider (inklusive THC) beror på förångningstemperaturen och typen av förångare. För att inte tala om vilken typ av torkad ört vi har. Ju högre temperatur och ju längre sessionstid, desto färre föreningar kommer att finnas kvar i den ABV. Teoretiskt gäller att ju lättare örten är efter avdunstning, desto mer THC och andra föreningar innehåller den.

Kan du röka? ABV?

Naturligtvis kan du, men vi rekommenderar inte denna praxis. Först och främst smakar det illa. För det andra, du kommer definitivt inte att få vad du förväntar dig. Du kommer helt enkelt att bli besviken. Förångning tränger långsamt undan rökning, eftersom ångan, jämfört med röken från en led, inte innehåller cancerframkallande föreningar. Det är bara mycket hälsosammare. Dessutom, som vi nämnde, försämrar rökning de flesta av de föreningar som finns i örten. Frågan kvarstår - hur många gånger kan du förånga örter? Det är bäst att göra det en gång och använda resten annars!

abv hur man använder vaporized s

ABV hur använder man förångad ört?

Hur man använder örter ABV?

Ett sätt att återanvända förångad ört är att använda den i köket. För att kunna använda den nya torkade örten i köket måste den först dekarboxyleras, det vill säga värmebehandlas genom att värma den, t ex i en ugn. Torka ABV har redan gått igenom den här processen, så man kan säga att den är redo för vidare användning. Denna ört kommer att fungera utmärkt i hampa recept.

ABV i köket – det bästa sättet att använda resterna efter förångning 

Det populäraste sättet att använda torkade örter i köket är att skapa hampsmör. Processen att göra sådant smör skiljer sig inte mycket från smör gjort av vanligt torkat eller stjälkar. Skillnaden är att "Already Been Vaped" inte behöver dekraboxyleras, eftersom denna process torkar ABV är redan bakom honom. Vi har beskrivit processen att skapa hampsmör tutaj.

Idéer för användning av förångad ört ABV

Idéer för användning av förångad ört ABV

När du har förberett hampsmör kan du låta fantasin flöda - kakor, äggröra, kakor etc. nästan alla recept där fett är en viktig ingrediens kan förvandlas till en hampagodis. Torkade själv ABV kan också ätas, t ex som strössel. Det kan strö på smörgåsar, kakor eller i salta rätter. Du kan också använda din ört för att göra hampa te eller tinktur. I det senare fallet, häll helt enkelt alkohol över örten och låt den stå på en mörk plats i cirka 2 veckor.

Torka ABV i rätter - försiktighetsåtgärder

Som i alla fall bör du närma dig ämnet att äta och dricka torkad mat eller vätskor med försiktighet. Om vi ​​samlade torkade ABV Efter att ha förångat medicinsk marijuana som innehåller stora mängder THC, överdriv inte mängden som används vid matlagning. När man tar cannabinoider oralt kan effekten vara längre och något annorlunda än när man andas in rök eller ånga. Du bör testa själv vad rätt mängd kommer att vara för dig, kom ihåg att effekten kan märkas med en liten fördröjning.

1 kommentar

  1. Avatar av Daria
    daria 13 april 2022 kl. 10:41- Svara

    En bra idé för noll avfall!

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Avatar av Daria
    daria 13 april 2022 kl. 10:41- Svara

    En bra idé för noll avfall!

Lämna en kommentar