Låga spelautomater

låga maskiner

De lägsta automatiska stammar är mycket populära bland entusiaster som gillar kompakta stammar.

Det finns ganska många lågautoblommande varianter av marijuana. Det är speciella sorter som har flera unika egenskaper som gör dem väldigt populära i vissa kretsar.

Först av allt, låga maskiner är perfekta för dem som har begränsat utrymme för odling. Deras kompakta storlek gör dem perfekta för små utrymmen som balkonger, små trädgårdar och även för inomhusodling, till exempel i speciella odlingslådor. Dessa är perfekta växter för stadsodlare som vill odla marijuana diskret.

Po drogie lägsta marijuanamaskinerna de är lätta att odla och kräver inte att ljuscykeln ändras för att gå från vegetativ till blomningsfas. Detta gör dem till ett utmärkt val för nybörjarodlare som ännu inte har erfarenhet av att manipulera ljuscykler.

En annan fördel är den korta tiden från sådd av spannmål till skörd, som vanligtvis sträcker sig från 8 till 10 veckor. Tack vare detta kan odlare njuta av en snabb skörd, vilket är särskilt viktigt i regioner med kortare växtsäsong.

Dessa stammar är också populära bland medicinska marijuanapatienter som behöver konstant tillgång till sin medicin och vill undvika långa väntetider för skörd.

Sortöversikt – de lägsta automatiska sorterna

Vi presenterar dig de mest intressanta förslagen för låga automatiska sorter. Alla kommer att ha en mycket intressant terpenprofil, hög styrka, hög avkastning och, naturligtvis, liten storlek.

Nytt på marknaden – låga automatiska F1 Hybrider från RQS

År 2023, den holländska tillverkaren Royal Queen Seeds chockade alla genom att släppa sin nya serie av F1-hybrider. En av representanterna för F1-linjen är en sort Milky Way F1. Detta är en hybrid vars genetik är den verkliga juvelen i producentens krona RQS. Det är en extremt hög THC-växt som berikar våra smaksinne med läckra terpener. Dess närvaro i din trädgård garanterar spektakulära skördar på kort tid, och samtidigt motståndskraft mot alla sjukdomar och miljöpåfrestningar. Och det är inte slutet på överraskningarna.

Det var meningen att vi skulle samla de lägsta bilarna här, eller hur? Och så är det. Milky Way F1 od RQS den når från 55 till 75 centimeter i höjd. Så det är en riktigt låg maskin. Dessutom garanterar F1-linjen enhetliga växter med utmärkt sjukdomsresistens och oöverträffad kvalitet på smak, verkan och effektivitet!

Milky Way F1 – Kompakt och pålitlig:

Denna sort är idealisk för odling i begränsade utrymmen och når en genomsnittlig höjd på 70 cm. Trots sin ringa storlek har denna växt stor potential för stora skördar, vilket kan förväntas efter cirka 74 dagar från groning. Oavsett var den odlas, Milky Way F1 kommer alltid att ge positiva överraskningar!

Lägsta slots - Milky Way F1

Den omfattande terpenprofilen för denna sort är resultatet av noggrant genetiskt urval. Det höga innehållet av terpener som myrcen, farnesen, karyofyllen, pinen och limonen ger den en karakteristisk skunk- och citrusdoft. Vilket är anledningen till Milky Way F1 vann titeln som den mest aromatiska sorten i F1-hybridkollektionen från RQS. Mycket hög THC-halt garanterar intensiva upplevelser, lutande mot avkoppling. En liten mängd CBG i kombination med lugnande terpener kan hjälpa till att lindra det höga.

Naturens hartskraft och söta nektar

Vi byter tillverkare. Direkt från Sweet Seeds, som har stora låga autos i sin repertoar, och Apricot Glue XL Auto-stammen väcker extremt positiva känslor. I denna sort är den något dominerande indica, har en fruktig-kryddig-jordig smak och arom, ger ett avsevärt utbyte och med lite skicklighet kan den göra anspråk på att vara en av de lägsta automatiska sorterna.

De lägsta automatiska sorterna - Orange Apricot GLue XL

Den är idealisk för odling inomhus, men fungerar även bra utomhus. Apricot Glue XL Auto når från 55 centimeter höjd (indoor) men under idealiska förhållanden outdoor den kan bli upp till 135 cm. Men även billiga spelautomater kan ge gåvor från 450 till 650 gram per m2 inventarier.

Utbytet av denna stam kan nå upp till 25% THC. Det är värt att nämna att dessa växter producerar extremt hartsartade, kraftfulla och samtidigt aromatiska knoppar som kommer att möta förväntningarna hos även de mest krävande finsmakare. Det är värt att notera att vissa exemplar, i slutet av blomningsfasen, visar vackra blommor och blad i lila och röda nyanser.

Denna marijuana har en söt, fruktig doft med kryddiga citrontoner, samt en frisk, jordnära doft. Orange Apricot Glue XL Auto® (SWS103) ger en balanserad effekt som är både euforisk och avslappnande. Dessutom bidrar det till att öka kreativiteten, förbättra kommunikationen och koncentrationen. Det är en sann naturnektar som ger oförglömliga upplevelser.

Fruktig kraft och låg automatik 

De billigaste maskinerna representeras av en känd fröproducent – Barneys Farm. Mimosa x Orange Punch Auto är en kompakt sort med högt THC-innehåll, kännetecknad av en uppfriskande arom av citrusapelsiner och hög motståndskraft mot spindkvalster. Denna dominerande genetik i Indica ger inte bara trevliga upplevelser utan inspirerar också till kreativitet.

Om du bestämmer dig för att odla den inomhus bör denna stam inte överskridas 80 centimeter höjd. Utanför kan det dock fortfarande sägas vara en låg planta, eftersom tillverkaren försäkrar att individerna når en höjd av drygt 1 meter. Denna korta statur tog dock inte ifrån sorten Mimosa x Orange Punch Auto potentialen att förse uppfödaren med enorma skördar. 500 gram per m2 inomhus och upp till 700 gram från växten utomhus är riktigt konkreta resultat.

Dessa tåliga och kompakta växter är perfekta för älskare av kompakt, men ändå produktiv och sjukdomsresistent cannabis. Mimosa x Orange Punch Auto producerar stora, hartsartade knoppar med imponerande vikt.

Lägsta slots - Mimosa x Orange Punch Auto

Arom och knopppotential Mimosa x Orange Punch Auto: Producenten Barneys' Farm är stolt över densiteten och lättheten att trimma Mimosa-knoppar, som inte bara är aromatiska utan också rika på THC. Tester visade THC-innehåll på nivåer 21-23% i denna variation från Barneys Farm. Den karakteristiska doften av denna genetiska är söta mandariner, och smaken fokuserar på toner av apelsin, godis och generellt citrus. Detta är ett exempel på att de lägsta automatiska stammarna kan vara starka, söta och väldigt vackra.

Snabba, låga maskiner – ja, det är möjligt! 

Afghan Kush Auto är en av de snabbblommande hybriderna, kännetecknad av kompakt tillväxt, når en höjd från 60 till 90 centimeter. Om du letar efter en växt som kommer att ge rikliga och snabba skördar, har du kommit till rätt plats. Denna stam kan leverera upp till 500 gram per kvadratmeter på bara 56 till 63 dagar från grodd. Om du är otålig och letar efter en snabb, resistent stam Indica, som dessutom kommer att ge en kraftfull hög, Afghan Kush Auto är ett bra val. Det ger inte bara en långvarig, fysisk effekt, utan det producerar också enorma mängder sött, jordnära harts, vilket gör det till ett idealiskt val för att producera gammaldags hasch.

Låga maskiner - Afghan kush auto

Wygląd Afghan Kush Auto: För att det är en förändring Indica, kan du förvänta dig en klassisk julgranslook. Afghan Kush Auto når en höjd av 60 till 90 cm och växer med breda, mörkgröna blad. Utrymmena mellan noderna är korta, liksom den huvudsakliga, tjocka stjälken och sidogrenarna, som är rikligt täckta med harts. Denna stam är en riktig njutning för älskare av gammaldags smak. Terpener med tall-, ört- och jordiga aromer ger den en doft som liknar rent, klassiskt hasch. Det är en frestande smak med en jordig och pepprig ton och en delikat, subtilt söt bakgrund.

åtgärd Afghan Kush Auto: På grund av dess Indica-dominerande natur, Afghan Kush Auto garanterar en stark, fantastisk effekt. Denna påfrestning slår hårt och med en högre dos kan det leda till djup avslappning.

Detta är det perfekta valet för älskare av lättja, avkoppling på soffan och intensiva fysiska förnimmelser. Afghan Kush Auto det är perfekt efter en hård dags arbete och kan vara till nytta för patienter som lider av fysisk smärta och muskelvärk, sömnproblem och brist på aptit.

automatiska marijuanafrön 1

De lägsta sorterna Automatisk

Lägsta bilvarianter

Om du fortfarande undrar över en bra och låg automatisk, fortsätt sedan att läsa det här inlägget. Det är inte lätt att välja den perfekta, lågväxande marijuanavarianten, det finns så många av dem. Även om urvalskriteriet bara var begränsat för låga maskiner dvs de som inte kommer att växa mer än en meter på höjden. Därför, när vi letade efter de lägsta automatiska sorterna, vägleddes vi av höjden gör 100 cm och naturligtvis autoflowering växter.
Du vill veta vad de mer är de bästa lågautomatiska sorterna? Läs vidare!

Topp lägsta slots

I länder där det är lagligt att odla cannabis för personligt bruk kan du glömma att samla frön och leka trädgårdsmästare! Observera små frön, sedan plantor, sedan en allt större och vackrare växt, som i slutändan kommer att ge odlaren vackra, väldoftande blommor för hans uthållighet och engagemang! Varje dag som ägnas åt att odla marijuana är en verklig skapelse och glädje, för vilken bl.a. i Polen kan du hamna i fängelse... kom ihåg detta när du köper en enkelbiljett, t ex till Spanien eller Thailand 😊

 

Legendarisk låg maskin

Jack Herer Auto od Green House Seed (GHS) är uppenbart texta och ovanpå det i maskinen. Införandet av denna sort i vår lista betyder att dessa frön är lågväxter och en sådan växt kommer inte att växa högre än 100 cm. Tillverkaren hävdar att sådana bebisar kan ge XXL avkastningså vi har ytterligare ett plus! Feminiserade frön Jack Herer Auto med ljus sativa dominans över Indica plus wild Ruderalis för att befria denna växt från mönster! Det exakta förhållandet (för perversa) är 50:30:20, respektive Sativa:Indica:ruderalis.

De lägsta automatiska sorterna - Jack Herer Auto GHS

Jack Herer automatta från GHS kan växa under tak - indoor och under molnet - outdoor. Som alltid blir slutresultatet olika i båda fallen. Ge efter Indoor under goda förhållanden kommer det till och med uppgå till 700g per m2 gröda. W Outdoor 80-100g från en planta. Utomhus kommer denna växt sannolikt att bli mellan 80-100 cm lång. Hela blomningsperioden kommer att vara endast 6-8 veckor, vilket är cirka 2 veckor mindre än i fallet helsäsong. Bra jobbat av laget Green House Seed – Ge plantorna en lufttemperatur på minst 10 grader så blir de bra. Effekt Jack Herer Auto detta samband stimulans och skapande, och avkoppling och glädje. Du kan i slutet lägga till information om den träiga och starka smaken och aromen, samt styrkan som bör förväntas. Nämligen låg Jack Herer Auto hampa hög, eftersom även 15-20% upp 😉

De lägsta automatiska sorterna är mycket populära och har funnits i många år. Vem känner inte till sorten? Jack Herer – skapad för att hedra en av de mest kända aktivisterna för popularisering och förståelse av cannabis. Nästa förslag för låga spelautomater uppnådde också legendarisk status.

En annan låg spelautomat som inte behöver någon introduktion 

Självklart pratar jag om variation Amnesia Haze Auto od Royal Queen Seeds. Helsäsong sort Amnesi Haze blommar ganska länge, så det rekommenderas inte för den otåliga. Den automatiska versionen räddar dagen! Vi har nämnt det mer än en gång frön Amnesia Haze det finns den mest populära maskinen! Därför kunde denna sort inte saknas från denna lista, särskilt eftersom producenten RQS beskriver det som en låg växt i indoor når från 50 till 100 cm i höjd.

Det här är goda nyheter för dem som älskar Amnesie men inte vill att den ska växa sig så hög cannabis. Automatisk version löser problemet. Den genomsnittliga tiden från frö till skörd är ca 8-10 veckor. Det är sant, det finns snabbare spelautomater, men det finns inget att klaga på. Skördarna är kanske inte de som kan beskrivas som XXL, men under riktigt bra förhållanden kan upp till 500 g från 1 m2 nå. Men det är bättre att vara förberedd 350-400g.

Effekten det orsakar Amnesia Haze Auto till mer sativa effekt. Det lyfter och muntrar upp dig. På grund av det höga innehållet THC vid nivån 16-20 % kan en stark effekt förväntas. Smaken och aromerna är ganska komplexa, lätt kryddiga jordnära och samtidigt citrusiga, men söta. Beror på om du bara snusar eller röker :D

Låga maskiner - Amnesia Haze Auto RQS

De lägsta automatiska stammarna utan Amnsia Haze skulle vara ofullständiga. Detta är ett riktigt bra alternativ för dem som gillar att glömma världen och ägna sig åt salig avkoppling.

Låg automat från Sensi Seeds

Hindu Kush Automatic, är en sort som är känd för sin korta växtlighet, vilket innebär att du kan förvänta dig enhetliga grödor med planthöjder från 50 till 100 centimeter. Hållbarheten hos denna sort innebär att även möjliga misstag inte kommer att skada dess hälsa. Hampa Hindu Kush de växer lågt och breder ut sig, vilket gör dem perfekta för små rum indoor och diskreta grödor outdoor. Under odlingen avger de dessutom inte intensiva lukter, som kommer att dyka upp först efter att knopparna torkat.

Låga bilar - Hindu Kus Auto

De bästa resultaten uppnås med mycket solljus, vilket är anledningen till att det är ett nyckelelement i odlingen outdoor är rätt platsval. Inomhus räcker 18 timmars ljus per dag för att producera en anständig mängd knoppar. Denna stam är perfekt för olika odlingstekniker som Sea of ​​​​Green (SOG), lollipopping och screen of green (SCROG), utan behov av beskärning, bara att böja stjälkarna till nätets nivå.

Växter av denna sort kännetecknas av en automatisk livscykel, vilket innebär att de går in i blomningsfasen efter en viss period av vegetation, oavsett antalet timmars ljus (dag och natt). I fall att Hindu Kush Automatic Detta är vanligtvis cirka 4 veckors växtsäsong och 7 veckors blomningstid. Denna snabba utveckling är fördelaktig för otåliga odlare och möjliggör upp till två skördar per säsong. Detta är ytterligare ett bevis på att de lägsta automatiska sorterna kan vara mycket snabba.

Lukt, smak och handling Hindu Kush Automatic: Hindu Kush Automatic Den kännetecknas av en klassisk, jordnära arom med en söt eftersmak. De dominerande tonerna är tall, rökelse, sandelträ och hasch, vilket ger knopparna och under konsumtion en unik karaktär. Denna arom finns kvar i minnet och är omisskännlig - erfarna cannabisälskare kommer omisskännligt att känna igen "Ja, det här är den legendariska Hindu Kush". Effekten är långvarig, helt lugnande och djupt avslappnande, men håller dig inte klistrad vid soffan och orsakar inte ångest eller paranoia. Dessutom kan det utöka uppfattning och uppfattning.

Hindu Kush Automatic det kommer att tillfredsställa både erfarna rökare och försiktigt introducera dem som precis har börjat sitt äventyr till cannabisvärlden. Det är därför det är så populärt bland rekreations- och medicinska användare eftersom det är extremt effektivt för att lindra smärta, eliminera stress, ångest och sömnlöshet.

Vinner de lägsta bilarna prestigefyllda priser? 

Tangerine Dream Auto od Barneys Farm är en autoflowering version av en prisbelönt stam Tangerine Dream. Den är exceptionellt lättodlad och ger rikliga skördar på exceptionellt kort tid. Den snabba, låghybriden ger en intensiv, citrussöt smak.

Starka, låga maskiner är en skatt. Och hur de, på bara 70 dagar från frö, förvandlas till en imponerande växt, cirka 70 cm hög, med många sidogrenar - detta är något du inte får missa. Förvänta dig täta och klibbiga hartsbelagda blommor som utstrålar en intensiv mandarindoft. Jämfört med helsäsongssorten innehåller dessa blommor något mindre THC (18%) och mer CBD (2%), vilket leder till en mer balanserad effekt.

Ändå har vi fortfarande att göra med en kraftfull cannabisblandning Indica i Sativa. Genom att använda LST på ett växtsäkert sätt kan man uppnå större och jämnare skördar. Tillverkaren uppskattar att man inomhus kan få upp till 500 g/m² och utomhus upp till 350 g från en växt.

De lägsta automatiska varianterna av Tangerlne Dream Auto

Vad säger de som har provat denna stam? De säger att röken som kommer från de brinnande blomställningarna erbjuder en nästan identisk, intensiv mandarinsmak som är karakteristisk för den ursprungliga sorten. Tangerine Dream. Det är värt att kolla upp det själv.

75 centimeter av lycka

Auto Forbidden Cherry od Dutch Passion,, odlas inomhus med 20/4 ljuscykel, kräver i genomsnitt 63-70 dagar från groning till skörd. På bara 10 veckor når denna automatiska anläggning en medelhöjd på ca 75 cm. Den slutliga storleken på plantan kan dock variera beroende på förhållanden, typ av kruka, antal ljustimmar, jordkvalitet och skötsel. Under förhållanden outdoor, kan hela blomningscykeln ta något längre, cirka 11-12 veckor. Denna tid kan vara längre, särskilt när natttemperaturerna sjunker avsevärt. Men en temperatursänkning kan intensifiera färgerna på löv och knoppar, vilket ibland leder till mörklila eller till och med svarta nyanser. Svarta cannabisväxter har också sin egen unika attraktionskraft!

Låg automat från Dutch Passion Auto Forbidden Cherry

Sort avkastning Auto Forbidden Cherry varierar från 25 till 100 gram från en växt. I tempererade eller svalare klimat kan du förvänta dig en skörd på 30-50 gram per planta, medan i soliga och torra förhållanden kan denna mängd nå upp till 150 gram! Inomhus kan du förvänta dig skördar på upp till 400-450 gram per kvadratmeter odlingsyta. Växter av denna cannabisvariant växer vanligtvis kompakt och når medelstora till kompakta storlekar. Blommorna är kompakta, lila och väl fördelade, vilket underlättar bättre tillgång till luft och ljus. Detta i sin tur leder till större motståndskraft mot mögel.

Effekter av åtgärder och smak Auto Forbidden Cherry Terpene profil av sorten Auto Forbidden Cherry kan beskrivas som intensiv och fruktig och jordig. Doften domineras av toner av citrus och skogsfrukter, berikade med subtila accenter av lavendel och kryddor. Smaken av denna stam är typisk för Kush-stammar, med delikata fruktiga toner.

Röken är mild och behaglig. Under den sena blomningsfasen kan denna cannabisstam producera en mycket intensiv och ibland stickande arom, med inslag av citrus och lavendel. Det finns också fenotyper som uppvisar intensiva dofter av tall och citrus. När det kommer till torkning och härdning, efter lämplig process, blir citrusdoften mer delikat och Kush-aromen blir mer intensiv.

Kräver de lägsta autoblommande marijuanastammarna särskild behandling?

de lägsta automatiska sorterna

Low-end autoflowering marijuana-stammar kräver inte nödvändigtvis speciell behandling jämfört med andra stammar, men det finns fortfarande vissa aspekter du bör ta hand om för att få bästa resultat från denna typ av växt. Här är några viktiga överväganden när du odlar de lägsta autoflowering-marijuanastammarna:

  1. Oświetlenie: Se till att växterna får tillräcklig belysning. Även om de lägsta autoblommande sorterna vanligtvis är lämpade för små utrymmen, behöver de fortfarande tillräckligt med ljus för fotosyntes. För odling indoor det är värt att överväga att använda LED- eller HPS-belysning, som ger tillräckligt med ljus.
  2. Kruka och substrat: Välj rätt kruka och odlingsmedium. Väldränerande jord med rätt tillsatta näringsämnen är nyckeln. Rätt krukastorlek hjälper växter att växa hälsosamt.
  3. Temperatur och luftfuktighet: Kontrollera temperaturen och luftfuktigheten i rummet där du odlar de lägsta autoflowering sorterna. Se till att du har optimala förutsättningar för din marijuana för att undvika problem med avkastning och växthälsa.
  4. Befruktning: Ge lämplig befruktning som innehåller de nödvändiga mikro- och makroelementen. Lågväxande autoblommande marijuanastammar kräver ofta mindre intensiv befruktning än vissa fotoperiodstammar, men du måste fortfarande ge rätt mängd näringsämnen.
  5. Korrekt vattning: Håll vattningen balanserad. Förorsak inte översvämning eller uttorkning av jorden. Automatiska spänningar kan vara känsliga för överskott av vatten, så fuktkontroll är nyckeln.
  6. Växtutbildning: Även om de lägsta autoblommande marijuanastammarna vanligtvis inte kräver beskärning, kan lätta träningstekniker som LST (Low Stress Training) användas för att kontrollera växttillväxt och förbättra ljusflödet.
  7. Växtövervakning: Övervaka dina växter regelbundet för att upptäcka potentiella problem som sjukdomar, skadedjur och näringsbrister. Ett snabbt svar kan hjälpa till att bevara hälsa och avkastning.

Även om billiga autoflowering-marijuanastammar vanligtvis är lätta att odla, finns det fortfarande några allmänna regler du bör följa för att uppnå bästa resultat. Genom att ta hand om lämplig belysning, jord, temperatur, luftfuktighet och gödsling kan du njuta av framgångsrik odling av dessa växter.

Juridiska aspekter av de lägsta automatiska marijuanastammarna

lagligheten av marijuanafrön

De juridiska aspekterna av marijuana varierar beroende på land, stat eller region där odlingen äger rum. Det är alltid en bra idé att kontrollera tillämpliga lagar i ditt område, eftersom marijuanalagarna kan variera avsevärt runt om i världen.

I vissa länder, stater eller regioner är marijuana lagligt endast för medicinska ändamål. Detta innebär att odling, innehav och användning av marijuana endast är tillåten för medicinska ändamål och under medicinsk övervakning. De lägsta autoblommande marijuanastammarna kan användas som en del av behandlingen om de uppfyller vissa kriterier.

På vissa ställen är marijuana också lagligt för rekreationsändamål. Detta innebär att vuxna kan odla, äga och använda marijuana utan att behöva motivera ett medicinskt syfte. I sådana fall kan de lägsta automatiska marijuanastammarna användas i enlighet med tillämpliga lagar om ålder och mängd marijuana.

Marijuana är fortfarande olagligt på många platser för både medicinska och rekreationsändamål. Odling, innehav och användning av marijuana är strängt förbjudet, och överträdelser kan leda till juridiska konsekvenser som böter eller fängelsestraff. All information som finns på denna webbplats, inklusive posten "lägsta automatiska marijuanastammar", är inte avsedd att uppmuntra någon att bryta mot lagen. Tvärtom, butiksteamet Ziarno Życia uppmanar alltid alla att följa lagens bokstav.

Lokala bestämmelser: Förutom nationella eller statliga bestämmelser är det också värt att uppmärksamma lokala bestämmelser, som kan variera från stad till stad eller kommun till stat till stat. Vissa områden kan ha mer restriktiva eller liberala marijuanalagar.

De lägsta spelautomaterna – sammanfattning

Sammanfattningsvis fokuserar den här artikeln om de billigaste autoflowering-marijuanastammarna på deras unika egenskaper och fördelar som gör dem till ett populärt val bland odlare med begränsade utrymmen. Dessa sorter, som kännetecknas av sin kompakta storlek, är idealiska för odling i små utrymmen som balkonger, terrasser och även inomhus.

Deras automatiska blomningscykel, som inte påverkas av förändringar i ljuscykeln, gör dem lätta att odla, även för nybörjare. Den snabba tiden från frö till skörd är en annan viktig fördel som lockar odlare, särskilt i regioner med kortare växtsäsong eller för dem som snabbt vill njuta av sin skörd.

Artikeln understryker också att trots sin lilla storlek kan dessa lågväxande bilstammar producera högkvalitativa knoppar, vilket gör dem till ett attraktivt val inte bara för amatörer utan också för erfarna odlare och medicinska marijuanapatienter. Och både dessa knoppar och hela växter, lågväxter, kan anta vackra färger och unika aromer.

Kort sagt, low-end autoflowering marijuana-stammar erbjuder en unik kombination av diskretion, enkel odling och snabba skördetider, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för ett brett spektrum av odlare.

Om du gillade inlägget "De lägsta automatiska varianterna", lämna en kommentar. Följ oss på Facebook (klick) och Instagram (klick) för att hålla dig uppdaterad.

varning
OBS! I Polen förbjuder lagen odling av annan hampa än fibrös. Detta inlägg är inte avsett att uppmuntra dig att bryta mot lagen. Allt innehåll relaterat till odling och bearbetning av marijuana är endast för utbildnings- och nyfikenhetssyfte. För närvarande tillåter fler och fler länder i världen sina medborgare att odla en marijuanabuske för eget bruk, men Polen är inte ett av dessa länder ännu.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar