...

XXL avkastning

Cannabisfrön ger XXL

Vi har inkluderat i denna kategori alla sorter som ger mer än 500g/m2 eller 500g per planta. Om mängden skörd du bryr dig mest om, välj en cannabisstam för dig själv från denna grupp.

Czytaj więcej

Cannabissorter ger xxl

Denna kategori inkluderar marijuanafrön av sorter som under rätt förhållanden kan ge odlaren en enorm, till och med monstruös skörd. Naturligtvis Förutom XXL avkastning, andra egenskaper hos marijuana (polaritet (sativa, indica, Öde (indoor, outdoor), THC-nivå, etc.). Tack vare våra filter kan du begränsa ditt val och hitta din ideal - till exempel sort indica med en xxl avkastning.

Rekommenderade cannabisfrön som erbjuder XXL avkastning

Nedan hittar du rekommenderad av butiken Ziarno Życia cannabisstammar med enorma skördar (Yield XXL).

Allt du behöver göra är att klicka på en av sorterna vi föreslår, som kännetecknas av ett XXL-utbyte, så kommer du att lära dig mycket mer om dess andra egenskaper, dvs. mängden THC, blomningsperiod, smak, lukt, tillväxt, ljus och klimat. preferenser.

Bil XXL

Automatiska marijuanastammar kan också erbjuda en stor avkastning. Självklart kommer enbart konstruktionen av auto xxl-sorter inte att ha jämförbar avkastning med deras helsäsongsvarianter. Auto XXL-sorter ger en stor avkastning på kort tid. Eftersom många samlare väljer automatiska frön, tas xxl avkastningsparametern väldigt ofta i beaktande av dem, eller till och med väldigt ofta avgörande. När det gäller auto xxl kommer vi snarare att prata om avkastningen som erhålls per kvadratmeter, eftersom autosorter är kompakta, därav värdet som ges av xxl-fröproducenter.

Fast Buds bil xxl Bruce Banner Auto

Ett exempel på ett auto xxl marijuanafröförslag är från Fast Buds - Bruce Banner Auto. Denna sort kan ge dig riktigt stora skördar. Amerikansk producent Fast Buds ger ett XXL-utbyte i intervallet 450 till 600 g/m2).

Vilken typ av marijuana indoor ger mest?

Det är inte lätt att peka ut en klar favorit, eftersom mycket beror på odlarens erfarenhet och/eller den utbildning som används, vilken sort som valdes etc. En av de marijuanasorter som ger högst avkastning indoor gyckla Moby Dick od Barney’s Farm – över 700 gram per m2!

Big Yield Slots

Fortsätter frågan om auto xxl frön, det är värt att nämna om Dos Si Dos Auto. Detta är ett förslag från en känd fröproducent Barneys Farm. Cannabisfrön ger xxl Dos Si Dos Auto de kan, med ordentlig omsorg och erfarenhet, generera avkastning på minst 20 % THC, och når 600 och till och med 800 g/m².

Ovanstående sorter, både säsongsbetonade och automatiska, är bara exempel på stammar som ger xxl avkastning. Det är värt att bekanta sig med alla tillgängliga sorter i denna kategori, tack vare vilka du hittar exakt det du letar efter.
Beskrivningar av avkastningen och andra egenskaper hos den vuxna växten är endast i informationssyfte och påverkar marijuanafröns samlarvärde. I Polen är odling olaglig.