...

Barneys Farm

Producent av Barney Farm marijuana frön

Barneys Farm är ett av de bästa företagen för förädling och produktion av marijuana och hampfrö i världen. Detta företag grundades i Amsterdam 1986 och har sedan dess blivit en av världens ledande fröproducenter EurOpie. Denna holländska tillverkare är också extremt populär i Polen. Den erbjuder feminiserade automatiska och säsongsbetonade frön. Dess utbud inkluderar sorter sativa, indica perfekt för outdoor i indoor.

Prisklass

produktkategorier

Sortera efter

barneys farm

Barney’s Farm - Holländskt märke av hampafrön

Barney’s Farm är en holländsk fröproducent som har förtjänat förtroendet från sina många kunder. Det är ett av de bästa marijuana- och hampfröuppfödnings- och produktionsföretagen. Företag Barneys Farm detta grundades i Amsterdam 1986 och har sedan dess blivit en av världens ledande fröproducenter EurOpie.

Företaget erbjuder många olika typer av frön, inklusive feminiserade frön, autoflowering frön och vanliga frön. Feminiserade frön används i stor utsträckning av odlare eftersom de är lätta att odla och ger en högre avkastning. Autoflowering frön är perfekta för nybörjare odlare eftersom de är lätta att odla och inte kräver mycket uppmärksamhet. Men vanliga manliga frön används främst av sanna cannabisfanatiker som älskar att experimentera med sina växter.

Berättelsen om hur Barney's Farm kom till

Derry är mannen bakom skapandet av Barney. Han lyckades göra detta tack vare den erfarenhet han skaffat sig under sina många resor. Redan på 80-talet, i Himalaya, korsade han tillsammans med en grupp uppfödare och valde ut cannabisstammar från Mellanöstern och Asien. Sedan tillbringade han tre år i det snötäckta Himalaya och testade marijuanavarianter, som han odlade med hjälp av sina följeslagare. 3 bestämde han sig för att återvända till Nederländernas huvudstad med de frön han hade fått. Redan från början var dess sorter en hit bland intresserade människor från hela världen. Derry bestämde sig för att starta ett företag i Nederländerna – Barney’s Farm, vilket ytterligare ökade populariteten för dess sorter.

företaget Barneys Farm grundades 1986 i Amsterdam. Till en början ägnade sig företaget främst åt produktion av hampafrön. Under de följande åren började företaget utveckla och utöka sin verksamhet. 1992 öppnade Barney's Farm sitt första café i Amsterdamie, som snabbt blev en populär mötesplats för cannabisentusiaster. Inom några år öppnade Barney's Farm fler kaféer och blev en av de viktigaste aktörerna på marknaden amsterdamscannabisscenen. 2003 började företaget producera sina egna cannabissorter och har sedan dess blivit en av de mest respekterade fröproducenterna i världen. Idag erbjuder detta holländska märke ett brett urval av cannabisfrön, inklusive feminiserade frön, autoflowering frön och vanliga frön. Företaget har vunnit många utmärkelser och erkännanden för sina cannabissorter, inklusive Cannabis Cup.

barneys farm odling

Hur många länder verkar den i? Barneys Farm?

Barney Farm är ett företag baserat i Amsterdam, men fungerar över hela världen. Företaget säljer sina cannabisfrön till många länder, inklusive USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Spanien, Schweiz, Österrike, Australien, Nya Zeeland och Polen. Barneys har också många distributörer runt om i världen som säljer cannabisfrön på sina lokala marknader. Företaget åtnjuter ett globalt rykte och erkännande, vilket gör att det kan utveckla sin verksamhet på olika marknader.

Var är hans skördar Barneys Farm?

Barney's Farm har inga egna hampagrödor, men företaget samarbetar med erfarna uppfödare runt om i världen som odlar hampa från frön som producerats av denna tillverkare. Företaget väljer bara ut de bästa uppfödarna som har många års erfarenhet av hampauppfödning för att säkerställa bästa kvalitet på sina frön. Uppfödare som jobbar med Barneys Farm, finns i olika delar av världen, inklusive: Europie, Nord- och Sydamerika och Australien. Företaget har även kontor och representationskontor i olika länder, vilket gör det möjligt att hålla ständig kontakt med uppfödare och distributörer.

The Breeding Process at Barney's Farm: Beskriver selektiva avels- och testtekniker. Vikten av forskning och innovation: Förklarar hur företaget använder forskning för att förbättra marijuanagenetik.

På Barney's Farm är avelsprocessen baserad på avancerade selektiva avels- och testtekniker som möjliggör urval och förbättring av de bästa marijuanagenotyperna. Företaget använder den omfattande kunskapen och erfarenheten från sina uppfödare för att identifiera och korsa raser som uppvisar önskvärda egenskaper, såsom höga THC-nivåer, resistens mot skadedjur och specifika terpenprofiler. Urvalet sker genom noggranna observationer och analyser, och varje ny sort genomgår en serie tester under olika miljöförhållanden för att säkerställa dess stabilitet och kvalitet.

Vikten av forskning och innovation inom Barneys Farm är avgörande för den kontinuerliga utvecklingen och förbättringen av fröutbudet. Tack vare investeringar i genetisk forskning och samarbete med forskare kan företaget inte bara förbättra befintliga sorter, utan också upptäcka nya, innovativa lösningar inom hampaförädling. Forskning om marijuanas genetik möjliggör en bättre förståelse av mekanismerna för nedärvning av egenskaper och utveckling av metoder som gör det lättare att få växter med specifika egenskaper, såsom högt CBD-innehåll samtidigt som THC-nivåerna sänks för medicinska ändamål. Dessa innovationer bidrar inte bara till utvecklingen av hampamarknaden, utan också till att öka tillgängligheten och mångfalden av produkter som svarar mot konsumenternas växande efterfrågan och förväntningar.

barneys farm feminiserade frön

Feminiserade marijuanafrön från Barney's Farm

Upptäck en värld av obegränsade möjligheter med feminiserade marijuanafrön från Barneys Farm, en ledare inom innovation och kvalitet på den globala cannabismarknaden. Med över 30 års erfarenhet har detta varumärke blivit synonymt med excellens och förser odlare runt om i världen med frön som inte bara uppfyller utan överträffar alla förväntningar.

Dessa extraordinära feminiserade marijuanafrön är inte bara en produkt - de är ett löfte om oöverträffad styrka, otrolig avkastning och oförglömliga smakupplevelser. Varje sort i denna tillverkares portfölj har noggrant utvalts och testats under de mest krävande förhållanden för att säkerställa tillförlitlighet och genetisk stabilitet. Tack vare Barney's Farm kan du njuta av de renaste, starkaste och mest aromatiska sorterna som någonsin berört jorden.

Varumärkets kvinnliga frön är resultatet av intensiv forskning och innovativa avelstekniker som gör att de kan ligga steget före marknadstrender och leverera produkter som kommer att definiera framtiden för marijuanaodling. Från spännande Mimosa Evo med sin explosion av smaker och effekter, till klassikern Critical Kush, erbjuder oöverträffad avkastning och styrka - varje stam från BF är designad för att ge en oförglömlig upplevelse.

Genom att välja Barney's Farm väljer du att samarbeta med ett varumärke som sätter kvalitet, innovation och kundsupport främst. Deras globala erfarenhet gör det möjligt för dem att förstå och möta behoven hos odlare i alla hörn av världen, och erbjuder frön som inte bara är anpassade till en mängd olika odlingsförhållanden, utan också till en mängd olika preferenser och mål.

Gå med i den marijuanaodlande revolutionen med Barney's Farm feminiserade frön och se varför vi anses vara guldstandarden i branschen. Oavsett om någon är en erfaren odlare eller just börjar sitt äventyr med odling, öppnar våra frön dörren till en värld där kvalitet möter effektivitet och passion möter innovation. Genom att välja Barney's Farm börjar du skapa ditt eget legendariska äventyr idag.

barneys farm autoflowering frön

Autoflowering sorter från BF

I en värld av autoflowering marijuana frön från Barney's Farm, där innovation möter naturen, skapa produkter som förändrar spelreglerna i cannabisodling, kan du hitta riktiga pärlor.

Barney's Farms autoflowering marijuana frön är höjdpunkten av genetisk prestation, vilket ger odlare runt om i världen möjligheten att producera rikliga skördar utan att behöva ändra ljuscykeln. Dessa lysande små underverk i naturen är designade för att blomma automatiskt efter en viss tidsperiod, vilket gör dem till det perfekta valet för både nybörjare och erfarna odlare som värdesätter bekvämlighet och effektivitet.

Autoflowering stammar som legendariska Gorilla Glue Auto eller fantastiskt Lemon Haze Auto, ger inte bara snabb och enkel odling, utan också imponerande THC-nivåer, fantastiska terpenprofiler och fenomenala effekter som kommer att tillfredsställa även de mest krävande marijuanakännare.

Barney's Farms engagemang för forskning och utveckling innebär att detta team av cannabisentusiaster ständigt strävar efter att tänja på gränserna för det möjliga att leverera frön som inte bara är effektiva och lätta att odla, utan också erbjuder oöverträffade smak- och aromprofiler. Med autoflowering frön från Barneys Farm, kan du njuta av extravagant kvalitet och kraftfulla effekter utan att behöva lägga tid på komplicerade odlingstekniker.

När du väljer dessa frön investerar du i årtionden av erfarenhet, passion och engagemang. Denna holländska tillverkare är stolt över att erbjuda produkter som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar, vilket säkerställer pålitliga, rikliga skördar från alla grödor.

Komplicerade ljusmönster och osäkerhet om blomningstid behöver inte stå i vägen för häckningsframgång. Genom att välja autoflowering marijuana frön från Barney's Farm går du med i revolutionen som förändrar cannabisodlingens ansikte. Från frö, det är allt det bästa som marijuana har att erbjuda, med minimal ansträngning. Det är inte bara frön: det är nyckeln till att avla frihet.

barneys farm vanliga frön

Vanliga frön från Barneys Farm

Vi är stolta över att kunna meddela att Barney's Farms vanliga cannabisfrön nu finns tillgängliga i vår butik, vilket markerar början på ett nytt kapitel i historien för en av världens ledande cannabisuppfödare. Den oöverträffade erfarenheten och passionen hos holländska marijuanaälskare har resulterat i skapandet av en unik genetisk samling, samlad från världens yttersta hörn i årtionden. Som svar på kundernas efterfrågan har vi valt ut ett speciellt exklusivt sortiment av vanliga cannabisfrön som nu är tillgängliga för riktiga entusiaster och kännare av växten.

Vanliga BF-hampafrön är kärnan i genetisk renhet - uppfödda med största försiktighet, utan användning av några kemiska eller genetiska modifieringar. De kommer från den naturliga korsningen av han- och honväxter, vilket säkerställer produktionen av både manliga och kvinnliga avkommor. Denna traditionella metod möjliggör ett fullständigt uttryck för cannabisgenetikens rikedom, och erbjuder odlare inte bara en unik odlingsupplevelse, utan också oöverträffad genetisk mångfald och potential.

Upplev de obegränsade möjligheterna som erbjuds av vanliga cannabisfrön från Barney's Farm - välj naturens sanna väsen och gå med i eliten av uppfödare som värdesätter renhet, mångfald och den högsta kvaliteten på genetik.

De nyaste och prisbelönta sorterna

Barney's Farm introducerar regelbundet nya, innovativa marijuanasorter på marknaden, som snabbt vinner erkännande bland odlare och konsumenter runt om i världen. Företaget är känt för att dess sorter ofta vinner prestigefyllda priser i branschtävlingar, vilket är ett bevis på deras kvalitet och unika.

En av de nyaste sorterna att vinna popularitet är Mimosa Evo. Detta är en sort med en exceptionellt hög THC-nivå som når 24-26%, vilket ger en stark euforisk och uppiggande effekt. Mimosa Evo den utmärker sig också för sin imponerande avkastning, som kan nå upp till 700g-2kg per planta under optimala förhållanden. Dess unika smak och arom, som kombinerar frukt- och citrusnoter, gör den till ett val för finsmakare som letar efter nya upplevelser.

En annan sort som har vunnit erkännande är Runtz Muffin – anslutningsresultat Zkittlezz Gelato #33 och Orange Punch. Denna stam har en balanserad avslappnande och stimulerande effekt, vilket gör den idealisk för dem som söker en balans mellan avslappning och mental aktivitet. Runtz Muffin lockar uppmärksamhet med sin unika smakprofil som kombinerar söta och fruktiga toner, vilket gör den inte bara stark utan också extremt smakrik.

Critical Kush, en annan prisbelönt stam från Barney's Farm, är känd för sin styrka och exceptionella avslappnande effekt. Det skapades från en sammanslagning Critical Mässa i O.G. Kush, erbjuder hög avkastning och kraftfulla THC-nivåer. Hennes fruktiga smak med toner av citron, exotiska frukter och Kush gör denna stam högt värderad för både medicinska och rekreationsändamål.

Dessa sorter är bara ett exempel på den innovation och excellens som Barney's Farm representerar. Företaget strävar ständigt efter att introducera nya, spännande genotyper som kommer att möta förväntningarna hos även de mest krävande marijuanaodlarna och användare.

Vilka är de största framgångarna Barneys Farm?

Barney's Farm har nått många framgångar och utmärkelser under sin mer än 30-åriga historia. Här är några av företagets största framgångar:

 1. Cannabis Cup: Barney's Farm har vunnit många priser i den prestigefyllda Cannabis Cup-tävlingen, inklusive för sina cannabisstammarPineapple Chunk"och"Cookies Kush".
 2. High Times Magazine: Barney's Farm har upprepade gånger vunnit utmärkelser och priser från prestigefyllda High Times Magazine för sina cannabisfrön.
 3. World Cannabis Cup: Barney's Farm vann många utmärkelser vid World Cannabis Cup, inklusive men inte begränsat till dess stammarLiberty Haze"och"Tangerine Dream".
 4. Årets växt: 2019 vann Barney's Farm Årets växt för sin cannabisvariantDos Si Dos 33".
 5. Ekologiska frön: Barney's Farm har introducerat ekologiska hampafrön som är fria från kemikalier och skadliga ämnen.

Dessa framgångar visar den höga kvaliteten på cannabisfrön som produceras av Barney's Farm och företagets position som en av de bästa cannabisfröproducenterna i världen.

Vilka är de mest populära varianterna av tillverkaren Barneys Farm?

Barney's Farm producerar många populära cannabissorter som har fått erkännande bland odlare runt om i världen. Här är några av de mest kända sorterna:

 1. Glookies - denna stam är en korsning mellan två populära cannabisstammar, "Girl Scout Cookies" och "Barney's Farm Gorilla Glue". Den har en intensiv smak och arom, och dess effekt är avslappnande och stimulerande.
 2. Pineapple Chunk - denna sort är mycket populär på grund av sin söta smak och arom, som påminner om ananas. Det har kraftfulla effekter som kan hjälpa till att lindra stress och smärta.
 3. LSD - denna stam är känd för sina starka effekter som kan leda till intensiva syner och hallucinationer. Den har också en intensiv smak och arom som påminner om citron.
 4. Blue Gelato 41 - denna sort är en korsning mellan två populära cannabissorter, "Blueberry" och "Thin Mint Girl Scout Cookies". Den har en intensiv smak och arom, och dess effekt är avslappnande och stimulerande.
 5. Critical Kush - denna sort har en intensiv smak och arom som liknar apelsinskal. Det har kraftfulla effekter som kan hjälpa till att lindra stress och smärta.

Dessa cannabissorter är bara några exempel på de många som Barney's Farm producerar. Företaget introducerar ständigt nya sorter på marknaden för att möta uppfödarnas behov och säkerställa högsta kvalitet på sina produkter.

Vad är företagets filosofi? Barneys Farm från dina konkurrenter?

Barney's Farms filosofi skiljer sig från andra cannabisproducenters. Företaget fokuserar på att producera cannabisfrön av högsta kvalitet för odlare runt om i världen. Barney's Farm anser att hampa har stor potential som medicinalväxt och är engagerad i vetenskaplig forskning för att bättre förstå hampans medicinska egenskaper. Företaget strävar också efter att utbilda människor om fördelarna med att använda hampa, samt att ta hand om den naturliga miljön genom att använda ekologiska odlingsmetoder.

Till skillnad från andra producenter strävar Barney's Farm efter att bibehålla äktheten hos de cannabissorter som den producerar och undviker genetisk modifiering. Företaget använder naturligt urval för att erhålla de bästa sorterna som uppfyller uppfödarnas förväntningar.

Barney's Farm är också involverad i jordbruket och välgörenhetsgemenskapen, organiserar olika reklamevenemang och ger ekonomiskt stöd till välgörenhetsorganisationer. Företaget strävar också efter att etablera nära relationer med odlare och kunder för att bättre förstå och anpassa sig till deras behov.

På så sätt skiljer sig Barney's Farms filosofi från andra hampaproducenter som ofta fokuserar mer på vinst än på produktkvalitet och omsorg om miljön.

Marijuana sorter Barneys Farm

Varianter av denna tillverkare har fått många utmärkelser, inklusive Cannabis Cupoch också Indica/Sativa koppar med sina mest populära varianter av marijuana, d.v.s. Liberty Haze, G13 Haze, Amnesia Haze, Cookies KushWillie Nelson Pineapple Chunk, Tangerine Dream och andra. Den blev en bästsäljare på mycket kort tid efter att den släpptes Critical Kushsom du även hittar i vår butik Ziarno Życia.

Barney Seed Collections

 • Cali Collection, eller California Collection

California Barney's Farm-kollektionen är resultatet av ett kontinuerligt sökande efter den bästa marijuanagenetiken. Denna producent från Nederländerna bestämde sig för att skapa en serie cannabisvarianter baserade på genetik från USA:s västkust. Det är där som nya, unika stammar av cannabis utvecklas och korsas selektivt i laboratoriet. Följande sorter användes för att skapa denna distinkta kollektion: Girl Scout Cookies, Thin Mint Girl Scout Cookies, Gorilla Glue, Purple Urkle, Cherry Pie, Jordgubbe, Gelato, Zkittlez, Sherbert, Orange Cream, Lemon OG, Blueberry oraz OG Kush`a.

I denna serie hittar du bland annat:

och många andra!

 • Klassiker från Amsterdam

I den här serien av marijuanafrön hittar du de bästa stammarna som har behållit sin gamla skolkaraktär! Klassiker som hålls i holländska kaféer och som du säkert kan lita på. Klassiska cannabisfrön direkt från Amsterdam:

och andra!

 • En samling prisbelönta marijuanavarianter - Cannabis Cup

Barney's Farm erbjuder elit- och prisbelönta hampavarianter! Du kan vara säker på att du kommer att hitta den bästa genetiken som finns i världen från denna producent! Det är värt att nämna att Barney-laget redan har vunnit över 40 priser på High Times Cannabid Cup för sina mästarstammar. De har bland annat vunnit priser för bästa indica, bästa sativa och Grand Prix! Kolla in marijuanagenerna som uppskattas av riktiga proffs.

och många andra prisbelönta sorter!

Det är inte allt den har att erbjuda Barneys Farm! I vår fröbank hittar du marijuanafrön med hög THC, hampafrön med hög CBD, medicinska varianter, chillout-sorter, hampagener med unika smaker och aromer, samt marijuanastammar med XXL-utbyte!

Vi inbjuder dig att bekanta dig med hela utbudet av cannabisfrön från Barney’s Farm. Den här tillverkaren har inte lagt sig på sina lagrar, så kolla in då och då för nya produkter.

Följ oss på Facebook (klick) och Instagram (klick) för att hålla dig uppdaterad.

varning

Webbplatsen du har besökt och de flesta av de produkter som erbjuds på den är endast avsedda för vuxna. Kund som köper marijuanafrön på butikens hemsida Ziarno Życia är skyldig att sätta sig in i lokala föreskrifter och följa dem. Ägare av websida Ziarno Życia ansvarar inte för någon olaglig användning av frön av kunder.

Czytaj więcej

Marijuanafrön säljs som samlarföremål och souvenirer. I Polen klassificeras inte cannabisfrön som en prekursor för att skapa droger eftersom de inte innehåller psykoaktiva föreningar, inklusive THC. Bara innehav, köp och lagring av frön i vårt land är fortfarande tillåtet.

Man bör dock komma ihåg att i Polen, i enlighet med tillämpliga bestämmelser, är odling av cannabisväxter, inklusive sådd av frön av sådana växter, olagligt.

Allt innehåll som presenteras på denna webbplats är endast för informations-, utbildnings- och intressanta syften. Alla produktbeskrivningar av hampafrön är nödvändiga för att representera samlarens värde, de skrevs utifrån den information som finns tillgänglig på producenternas officiella webbplatser.

Om du har några tvivel om lagligheten av att inneha marijuanafrön eller använda andra cannabisprodukter rekommenderar vi att du rådgör med en advokat.

Information för kunder utanför Polen:

Lagar om innehav, köp och användning av marijuanafrön varierar från land till land. Kunder utanför Polen som beställer produkter på denna webbplats (inklusive CBD-produkter, hampafrön, hampoljor, etc.) är ansvariga för att bekanta sig med och följa gällande lagar i sina egna länder. tjänsten Ziarno Życia ansvarar inte för att kunder från andra länder inte följer lagen. Om du är osäker på lagligheten av våra produkter i ett visst land rekommenderar vi att du konsulterar din lokala advokat.