...

Fast Buds

Fast Buds marijuana och hampafrön - producent

tillverkare Fast Buds

tillverkare Fast Buds kommer från USA, närmare bestämt från Los Angeles. Detta märke har försett världen med kaliforniska sorter sedan 2010 marijuana frön. Den kan skryta med ett riktigt stort sortiment av autoflowering-stammar, som framför allt kännetecknas av hög kvalitet. De automatiska varianterna som erbjuds av denna tillverkare har erkänts av många konsumenter som de bästa på marknaden.

Czytaj więcej

fast buds

Fast Buds – Professionell producent av marijuanafrön

Fast Buds är en professionell producent av marijuanafrön som värderas av odlare runt om i världen. Företaget är känt för sina högkvalitativa frön som levererar enastående kvalitet, avkastning och arom. Nedan hittar du mer information om Fast Buds, filosofin bakom dem och varför det är värt att välja frön av detta märke.

vem är Fast Buds?

Fast Buds är ett internationellt företag känt för produktion av marijuanafrön, särskilt de i automatiska versioner. Företaget grundades i Kalifornien 2010 och har idag sitt huvudkontor i Europie, Sydamerika och Asien. Fast Buds har på senare år fått ett rykte som en av de bästa producenterna automatiska marijuanafrön i världen.

En uppskattad producent vid floden Vistula

Varumärket utvecklas ständigt och ger oss från år till år sina pärlor, som vinner erkännande av fanatiker runt om i världen. Gruppen av nöjda kunder växer ständigt, även i Polen. Polska klasser växer huvudsakligen med automatiska sorter, som under alla förhållanden kan glädja samlare. Det är värt att utrusta din klass med dem. Kaliforniska förhållanden är gynnsamma för uppfödare, och de delar med sig av sina produkter utan att tveka.

Fast Buds – Den högsta kvaliteten på frön

Fast Buds är en garanti för högsta kvalitet marijuana frön. Företaget fokuserar på att föda upp autoflowering sorter som ger utmärkta skördar på kort tid. Föder upp Fast Buds är baserad på den senaste tekniken, tack vare vilken varje uppfödare kan räkna med de bästa resultaten.

Stort urval av sorter

Fast Buds erbjuder ett brett urval av autoflowering-stammar som är perfekta för alla odlare, oavsett erfarenhetsnivå. Utbudet innehåller bland annat klassiska varianter, som t.ex Northern Lights czy AK-47, men också nya och innovativa sorter som har skapats speciellt av en amerikansk producent Fast Buds.

marijuana frön fast buds

Varför Fast Buds?

Fast Buds som namnet antyder är det en producent av snabba och automatiska marijuanafrösorter. Deras äventyr började för cirka 12 år sedan, när autogenetik precis började dyka upp. Även om spelautomater inte var populära på den tiden, laget Fast Buds såg stor potential i dem och bestämde sig för att fokusera sin uppmärksamhet på autoflowering-stammar! "Fast Buds” var det första som kom att tänka på när de försökte välja rätt namn för sitt nya varumärke.

Första genetik från Fast Buds

Början av världens bästa uppfödare ser likadan ut. Team Fast Buds hon började också sina experiment i det ökända garaget. Efter många studier, försök och lång inlärning skapades de första sorterna av AUTO cannabisfrön från Fast Buds. Det var 2012, när den första genetiken för detta team dök upp i butiken. De första fem autoflowering genetik från Fast Buds till:  Crystal Meth, G14, Mexican Airlines, Northern Express och C4matic

Utvecklingen av det amerikanska varumärket för marijuanafrö Fast Buds

Början var inte lätt, men tack vare engagemanget från teamet av odlare gick deras cannabisfrön redan 2014 till många specialbutiker i EU. Ett år senare Fast Buds släppte fröna Girl Scout Cookies Auto, som det senare visade sig, en av de mest sålda bilarna i världen! Denna händelse gjorde det Fast Buds erkändes som det första företaget hon tog till Europy amerikanska autoflowering marijuana gener.

Fast Buds – Ekologisk uppfödning

Fast Buds driver en ekologisk marijuanafrögård, som bygger på naturliga odlingsmetoder. Företaget använder substrat och gödningsmedel från naturliga källor för att göra fröna Fast Buds de är hälsosamma och säkra för människor och miljö. Det är ett exempel på hur kärlek till marijuana kan inspirera dig att ge de bästa förutsättningarna för din växt att växa. Varje älskare av odling vet att ju mer du tar hand om dina växter, desto bättre kan de belöna dig med vackra aromatiska knoppar. Knoppar, som, som vi vet, döljer magiska effekter, medicinska egenskaper eller ett komplett utbud av smak och arom - alla kommer att hitta något för sig själva.

Hur man köper frön Fast Buds?

marijuana frön Fast Buds finns i fröbutiker såväl som nätbutiker. Företaget samarbetar med många distributörer runt om i världen, tack vare vilka varje odlare enkelt och snabbt kan få frön Fast Buds.

Prisbelönta sorter Fast Buds

Redan från början av utvecklingen av företaget, teamet Fast Buds började delta i de mest prestigefyllda cannabistävlingarna runt om i världen. Med sina automatiska marijuanafrön besökte de platser som Frankrike, Italien, Österrike, Tjeckien och Spanien, kända för sina unika mässor och cannabistävlingar spannabis.

Nästa mycket viktiga Fast Buds premiären var auto seed genetics Gorilla Glue Auto under 2016. Än idag är dessa cannabisfrön prisade och ofta utvalda av samlare och odlare runt om i världen.

Tävlingar och prisbelönta marijuana-stammar Fast Buds

  • Autoflower Cup - 2019, 1:a plats sort Blackberry Auto w
  • USA/Oregon,
  • Copa Secreta - 2015, Chile,
  • Spannabis - 2020, Spanien,
  • Copa Canábica Litoral de los Poetas – 2016, 2017, 2018 Chile,
  • THC Expo – Fast Buds hyllas som den bästa fröbanken.

Och många andra!

Kolla in all unik genetik för autoflowering marijuana från denna tillverkare, men missa inte de mest kända!

Zkittlez Fast Buds

Zkittlez är en sort som vunnit erkännande vid internationella avelstävlingar. Växten når 70 till 100 centimeter i höjd. Denna sort har blivit känd för sin söta, fruktiga doft och smak som liknar smaken av färgglada godisar. namn Zkittlez hänvisar till populära godisar med regnbåstema. Dess verkan är en behaglig känsla av eufori och avkoppling. älskare Fast Buds de älskar henne.

grön Crack

Green Crack från Fast Buds är en sort som också har belönats många gånger för sin unika effekt och arom. Växten når 70 till 100 centimeter i höjd. Blommar ca 9 veckor, Grön spricka Fast Buds fungerar behagligt ger en känsla av eufori och kreativitet.

Pineapple Express

Pineapple Express är en sort som har fått erkännande tack vare sin unika smak och arom med ananastoner. Som de flesta spelautomater Fast Buds, denna växt når 90 till 120 cm i höjd. Till dess söta doft och smak av ananas kommer du att lägga till en behaglig, avslappnande effekt - är det inte en perfekt kombination? Du måste själv svara på denna fråga.

Najczęściej utvalda sorter Fast Buds

De mest kända sorterna av denna tillverkare inkluderar: Blackberry Auto, Green Crack Auto, mexikanska Airlines, Girl Scout Cookies Auto, Northern Lights etc.

Håll dig uppdaterad!

som vår rolig sida att alltid vara uppdaterad. Samla marijuanafrön från de bästa tillverkarna i världen.