...

Green House Seed

Green House Seed – producent av holländsk marijuana och hampafrön

Green House Seed är en producent av marijuanafrön från Nederländerna. Det är en av de mest kända fröbankarna i världen! Grundaren av varumärket är Arjan Roskam, som alltid har varit med och skapat marijuanastammar med den bästa genetiken i världen.

Czytaj więcej

Tillsammans med hans partner Shantibaba har de skapat en massa fantastiska cannabisstammar. Tyvärr skildes vägarna för båda herrarna, eftersom en av dem - Arjan ville fokusera främst på feminiserade sorter, medan den andra - Shantibaba, bestämde sig för att börja sälja vanliga frön på egen hand.

Arjan har alltid arbetat för att normalisera situationen kring fritids- och medicinsk marijuana. Sedan han skapade GHS har redan öppnat 4 kaféer i... Amsterdamie, en cannabisgemenskapsklubb i Barcelona, ​​liksom många andra cannabisföretag som ett cannabisfilmföretag.

Om du planerar ett besök på Amsvi rekommenderar dig att besöka Green House Seed!

domar Green House Seed

GHS är vinnare av många internationella priser, inklusive på festivaler som: Cannabiskoppar czy Highlife Cups.

De legendariska varianterna av detta märke som det debuterade med är White Rhino, El Nino, White Widow oraz Great White Shark.

De bästa marijuanavarianterna från denna producent inkluderar: Super Lemon Haze, Big Bang Autoblomning och Exodus Cheese.

Green House Seed bästa marijuanafrön

I sitt erbjudande GHS har många uppskattade sorter av hampa, var och en unik. Team Green House Seeds kan sin sak och du kan kalla dem mästare både i att skapa genetik indoor och Outdoor.

Rekommenderade frön Outdoor Green House Seed

En av de mest rekommenderade sorterna från GHS na Outdoor gyckla Himalaya Gold.  Denna stam av marijuana är resistent mot frostnätter såväl som olika typer av skadedjur och sjukdomar. Genetiken i sig kommer från Himalaya, vilket gör dem mycket flexibla. Mängd Himalaya Gold är särskilt älskad av odlare i de bergiga regionerna i Italien och Spanien.

Ett annat bra val för Outdoor det finns en variation från denna tillverkare Arjans dis #1, med mycket bra utbyte och den önskade sativa-effekten. Det är inom utomhusodling som dessa genetik når toppen av sin potential, inklusive: produktion. Tack vare sin relativt korta blomningstid (ca 11 veckor) kan den odlas på de flesta ställen i söder EurOpie. Viktigt är att denna och andra solmogna sorter innehåller en bredare cannabinoidprofil i blommorna, vilket leder till en mer intensiv effekt.

De bästa marijuanafröna Indoor - Green House Seed

Erbjudandet från denna holländska producent inkluderar också de bästa sorterna för inomhusodling. Följande kommer att fungera under taket:

Dessa tre unika vita varianter skapades baserat på liknande gener. De kännetecknas av en lägre höjd och en större tendens att växa i sidled, vilket gör att de skapar en buskig struktur. Produktionen av knoppar med en enorm mängd harts är en annan egenskap som förbinder dessa stammar. Producent GHS antyder att variationen White Rhino är ett bra alternativ för dig som vill prova på SOG-tekniken.

marijuana frön Indica - Green House Seed Företag

Rekommenderas varmt indica från GHSsom tilltalade de största indica-fansen från hela världen, igen - Great White Shark oraz cannabisstammen The Doctor. Tuffa, mögelbeständiga knoppar och stora skördar är ett definitivt skyltfönster för dessa sorter.

Nationell Sativa GHS

Om du letar efter marijuanafrön sativa med en upplyftande och glädjefylld effekt bör du definitivt lära känna sorterna Strawberry Haze eller t.ex. Hawaiian Snow.  Dessa sorter är lämpliga för båda indoor och outdoormen inomhus är det mycket lättare att ge dem det de behöver för en lite längre blomningstid. Naturligtvis kan du förkorta deras blomningstid och få en mycket kortare planta som resultat, men du behöver förse dem med cirka 12 timmars ljus om dagen från början.

Universal frön Indoor/Outdoor - GHS

Det mesta av den genetik som skapas idag är lämplig för båda indoor och outdoor. Det betyder förstås inte att vi kommer att få samma effekter i fallet med en planta som växer under tak och en som växer i solen. Effekten kommer dock fortfarande att vara tillfredsställande. För sorter av denna typ från samlingen Green House Seed du bör t.ex. Super Silver Haze. Denna genetiska kommer inte att göra dig besviken, men hon kan växa sig större på utsidan med tjockare grenar som kan hålla tyngre knoppar.