Vad är snabbblommande marijuanafrön?

Låt oss börja med att hastigheten i vår tid utan tvekan är något som alla bryr sig om. Jag antar att vi varje dag undrar hur man kan påskynda vissa processer eller aktiviteter för att få mer tid och använda den för ytterligare aktiviteter. Samma sak händer med produktion av t ex varor. Det är viktigt att automatisera processer, tack vare vilka vi kommer att få fler produkter på kortare tid, vilket ger oss bättre resultat SNABBARE. Detsamma gäller för marijuanafrön. Många kommersiella odlare har undrat hur man kan påskynda tillväxt, utveckling och blomning av växter. Fröproducenter kom till deras hjälp. Tack vare erfarna människors arbete skapades genetiken hos snabbblommande cannabisfrön.

Snabbblommande marijuanafrön

Snabbblommande marijuanafrön

Ljusberoende snabbblommande cannabisfrön - varför är de önskvärda?

Vad är snabbblommande stammar och varför skapades de överhuvudtaget? Låt oss börja med vad de är. Automatiska marijuanafrön som vi mest förknippar med frön som blommar snabbt. Automatiska stammar är cannabisgenetik som blommar snabbt och automatiskt. Blomningen av sådana växter är inte beroende av längden på dagen och natten, d.v.s. ljustimmar. Många odlare väljer autoflowering marijuana genetik. på grund av den kortare blomningstiden jämfört med helsäsongssorter. Tyvärr kännetecknas autogener, jämfört med generna hos växter vars blomning beror på ljuscykeln, av mindre skördar och sämre på cannabinoider. Därav idén att skapa snabba fullsäsonger! En snabb helsäsong är den så kallade snabbblommande sort. Sådana stammar blommar mycket snabbare, men de förblir beroende av ljuscykeln, tack vare vilken du kan räkna med stora skördar och en hög styrka av cannabinoider i skörden!

Rekommenderade snabba hela säsonger

De bästa snabbblommande marijuanafrösorterna kommer säkerligen från en av de bästa fröproducenterna i världen. Royal Queen Seeds är en producent av holländska marijuanafrön, som åtnjuter ett mycket stort antal fans - samlare och odlare. Bland fröna i deras samling kan man hitta helsäsongsfrön, automatiska frön, men även så kallade snabbblommande frön!

Royal Queen Seeds - snabbblommande marijuanafrön

Royal Queen Seeds - snabbblommande marijuanafrön

Speedy Chile snabbblommande marijuanafrön

Speedy Chile snabbblommande marijuanafrön

Candy Kush Express (Fast Flowering) / Royal Queen Seeds

Candy Kush Express d.v.s. särskilt önskvärda proportioner av Indica och Sativa inneslutna i ett marijuanafrö. Den balanserade genetiken kommer från Sweet Special och O.G. Kush. En enkel och snabb marijuana-stam - Candy Kush! Det är en snabb helsäsongsväxt som tar bara 7-9 veckor att blomma. Möjlig skörd under förhållanden Outdoor redan i början av september. När de odlas utomhus når dessa cannabisplantor en höjd av 100-170 cm med en avkastning på 450-500 g per planta. Tack vare det höga THC-innehållet och rätt proportioner av gener Sativa i Indica, denna hampa används för att stödja behandlingen av depression, men också vid olika typer av smärta. Förutom det Candy Kush Express har en avslappnande och euforisk effekt.

Speedy Chile (Fast Flowering) / Royal Queen Seeds

Feminiserade frön Speedy Chile producera en växt som mognar snabbt, vilket möjliggör skörd efter cirka 8 veckors blomning. Denna sort kännetecknas av låga krav, varför den också rekommenderas för nybörjarodlare. Erfarna odlare kan utvinna ännu mer potential från växten genom att använda olika typer av näringsämnen och gödningsmedel. I odling outdoor Speedy Chile tar cirka 1-2 veckor mindre än andra sorter, ger cirka 500 g från en enda planta som är i genomsnitt 1,4 m lång. Effekten av denna sort är en kombination av avslappning och glada, euforiska förnimmelser. Smaken och aromerna är en blandning av kryddor, frukter och skogsnoter.

Candy Kush Express Snabbblommande

Candy Kush Express Snabbblommande

Honey Cream (Fast Flowering) / Royal Queen Seeds

Honey Cream är en mycket snabbblommande hybrid från Spanien. Generna som används för att skapa den kommer från så många som tre olika varianter av marijuana. Mycket värdefulla och starka stammar valdes ut Indica dvs Maple Leaf Indica, White Rhino och blåsvart. Resultatet är en sort som har många fenotyper som skiljer sig åt främst i smak och arom. Buskarna av denna sort är små och växer huvudsakligen horisontellt. Honey Cream den kommer att blomma fullt efter ca 6-7 veckor, men det är värt att vänta med skörden. Dessa extra dagar kommer att ge den smak och kraft. Vid utomhusodling kan man samla till och med cirka 650 gram blommor i början av oktober. När det gäller odling Indoor avkastningen per kvadratmeter kommer att ligga i intervallet 500-550 gram. Denna stam rekommenderas främst till Indic-fans. Honey Cream det minskar känslan av olika typer av smärta och slappnar även av i kropp och själ. Vissa människor förknippar doften med doften av karamell.

VARNING
All information i innehållet i inlägget angående odling av marijuana är endast i informationssyfte. I Polen är odling av marijuana fortfarande olaglig. Det är lagligt att samla marijuanafrön för artens överlevnad. Det finns många länder i världen där odling av fritidsmarijuana är lagligt eller inte straffbart. Ziarno Życia uppmuntrar dig inte att bryta mot lagen! Innan man beslutar om odling är vederbörande skyldig att kontrollera gällande lag i det land där han planerar att odla den.

Om du gillade inlägget, lämna en kommentar. Följ oss på Facebook (klick) och Instagram (klick) för att hålla dig uppdaterad.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar