PLON XXL cannabisfrön

ge XXL marijuanafrön

Cannabis polonium XXL frön

Om du är intresserad av en översikt över sorter feminiserade marijuanafrönsom kännetecknas en mycket stor avkastning, det här inlägget är för dig! Kontrollera vilka sorter av frön med enorma skördar som är värda din uppmärksamhet och varför? Vilket märke av hampafrön är det? Mest effektiva? Vilka egenskaper har givna cannabissorter med XXL-utbyte och exakt vad är det XXL avkastning?
Svar på denna fråga nedan!


Feminiserade cannabisfrön - hög avkastning

Lura inte dig själv! Kvantiteten är väldigt viktig. När det gäller växter, hur produktiva de är gör dem mer genetiskt attraktiva. Vid sidan av kvantitet finns det alltid kvalitet, så här kommer vi att mena grödornas harts eller innehållet av cannabinoider, d.v.s. hög THC eller stor CBD.

Effekten och doftnoterna är nästa funktioner som vi kommer att uppmärksamma att välja den perfekta marijuanastammen för mig själv. Även om det är omöjligt att träffa alla smaker och preferenser, så mycket gott, stark och effektiv genetik kommer att glädja majoriteten snarare än att misslyckas! Och det var dessa parametrar som vi uppmärksammade när vi valde sorterna av feminiserade cannabisfrön för den här listan.

Northern Light / Royal Queen Seeds

Northern Light RQS

marijuana frön Northern Light od RQS

genetik Northern Lights är en av legenderna som kombinerar generna från så många som 11 olika cannabis sorter. Din rena indica kommer från Amerikas västkust. Det är förmodligen nog med den mer exakta informationen om dess ursprung. Huvudsaken är att genetiken Northern Lights har många önskvärda funktioner. De är bevis på det många utmärkelser och erkännande att olika stammar av marijuana baserade på genetik har vunnit Northern Lights. Okej, låt oss fokusera på egenskaperna hos sorten från den holländska fröproducenten RQS.

Northern Light / Royal Queen Seeds är helsäsongsfrön mycket kort blomningstidför bara 7-8 veckor under förhållanden indoor. Under taket växer växterna en till en och en halv meter, medan under molnet, under förhållanden outdoor i genomsnitt 2 meter hög. Den är inne 100% Indica, vilket definitivt manifesteras i den effekt den ger. Till utseendet är buskarna mer som en sativa. Northern Lights är en smalbladig och grenig karl med klibbiga, hartsrika knoppar. Det är en produktiv växt med stor potential. I indoor väl omhändertagen kan det till och med medföra 550g grödor från 1m2. För att komma tillbaka till effekten av torkan, är det en typisk indica-åska. Efter innehåll THC på cirka 18% slaget kommer att vara exakt, kraftfullt och kommer snabbt att slå dig i soffan, och lämnar en försvarslös individ där i sällskap med en trevlig cannabis-high. När det gäller smak och arom, kommer den att åtföljas av kryddor och söta frukter. En ganska trevlig kombination.

Shiskaberry Barneys Farm

Cannabisfrön ger XXL – Shiskaberry Barneys Farm

Shiskaberry / Barney’s Farm

Feminiserade frön Shiskaberry od Barney’s Farm det är en sådan genetik som skapare kan vara riktigt stolta över! Denna sort är en originell kombination av legendariska gener - Blueberry och afghanska. På något sätt blev det så Nästa Indica 100%. Jag tycker att vi ska välja något för balans 😉... Vi kunde dock inte ge upp varken detta förslag eller det föregående. Hur som helst, det finns inga två identiska sorter, båda genetiken är ganska olika varandra, vi visar redan!

marijuana frön Shiskaberry blommar ca 8-9 veckordock under villkoren indoor de kan till och med tillhandahålla 600 g skörd från 1m2 gröda. UPPMÄRKSAMHET! En utanför under rätt förutsättningar en buske kan föda upp till 2 kg. Tja, detta är förmodligen en XXL avkastning. Vad är idealiska förhållanden? För Shiskaberry det blir varmt och medelhög luftfuktighet. Vill du läsa mer om de goda förutsättningarna för denna stam? ta en titt här:

Shiskaberry det här är en av de varianterna som kan bli lilaom det blir kallt strax före skörd. En sådan viol kommer perfekt att harmonisera med den syrliga aromen av blåbär och den jordnära röken.

Vad mer behöver du veta om denna indice Barney’s Farm är att det tillhör sorter medicinsk marijuana. Det kännetecknas av en mycket hög nivå THC runt 20%. Dess åtgärd hjälper till att bli av med de obehagliga åkommor som är förknippade med sömnlöshet, ADHD, PTSD, möda migrän, illamåendeeller kronisk inflammation. Förutom att Shiskaberry slappnar kraftigt av kroppen, tillför energi och ökar koncentrationen.

 

Amnesia auto seed stockers

marijuana frön Amnesia Auto Seed Stockers

Detta är en annan variant av marijuana med den så kallade. XXL avkastning. Detta förslag riktar sig dock till alla som kräver och söker möjligheter! Seed Stockers har i sitt erbjudande fröer värda att uppmärksammas till mycket överkomliga priser. Om du är intresserad av vad mer det har att erbjuda Amnesia Auto, Läs vidare!

Amnesia Auto till en av de mest populära automatiska marijuanafrön. Detta stark sativa främst i aktion. Det är en automatisk det blommar ca 11 veckor. Tillverkaren själv påpekar att deras Amnesia Det är ingen nyckfull sort, så den är lämplig för nybörjare. Så om du till exempel bor i soliga Spanien och du kan experimentera med din första buske, välj Amnesie Auto Seed Stockers. Buskar med lite ansträngning, engagemang och ett minimum av nödvändig kunskap kan ge under förutsättningarna indoor även flera hundra gram skörd. Men det är inte allt. Det kan visa sig att THC i blommor kommer att nå monstruösa värden 26%. Skarp och sur rök kliar sig i halsen, följt av en träff kraft, glädje och full aktivitet. hon är Amnesia!

Detta är bara tre förslag med en XXL avkastning. Du kommer förmodligen att upptäcka att det definitivt inte räcker! Inget förlorat, välkommen till vårt land av feminiserade frön klick Vi inbjuder dig också att följa oss på Facebook (klick) och Instagram (klick) - där håller vi dig informerad om nyheter, kampanjer, rabatter etc.

Se även till att se:

feminiserade varianter av PLON XXL cannabisfrön:

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar